Als christelijke gemeente willen we graag met elkaar meeleven. Het is daarom van belang dat u de volgende gebeurtenissen meldt bij de aangegeven personen:

*          Geboortes:                           Melden aan de predikant en de scriba.

*          Huwelijk:                               Via de scriba bij de kerkenraad aanvragen, met vermelding van gewenste datum en tijd. De gewenste huwelijksdatum op tijd afstemmen met de predikant.

*         Huwelijksjubilea:                  Als huwelijksjubilea worden gerekend: 12½, 25, 40, 50, 55 en 60 jaar getrouwd. Boven de 60 jaar: elk trouwjaar. Deze jubilea worden, tenzij u bezwaar indient, in het kerkblad vermeld.

*          Ziekte thuis:                         Melden bij predikant of uw wijkouderling.

*          Opname of ontslag  ziekenhuis :      Melden aan de predikant.

*          Overlijden:                           Een rouwkaart naar de predikant en de scriba.

*          Verhuizen van gezin of gezinslid:    verhuisbericht naar de scriba.

*          Binnenkomst in de gemeente en/of tijdelijk vertrek naar elders:   bericht aan de scriba.

In de vacaturetijd en tijdens de vakantie van de predikant vervangt de scriba de predikant.

Voor verzoeken om voorbede of dankzegging vragen wij u om tijdig contact op te nemen met de scriba of predikant.