Hervormde Gemeente Kamerik

banner01.png

Vrouwenvereniging

De vrouwenvereniging telt ruim 50 leden van allerlei leeftijden. Elke eerste en derde donderdag van de maand komen ze bij elkaar. Het doel van de vereniging is om met elkaar in gesprek te zijn rond een geopende Bijbel. Er worden Bijbelstudies gehouden of thema`s uit de gereformeerde geloofsleer besproken.

Er wordt gebruik gemaakt van de bijbelstudie uit het maandblad “de Hervormde vrouw” dat leden van de vereniging krijgen toegestuurd. Dit blad wordt uitgegeven door de bond van Herv. Vrouwenverenigingen op Gereformeerde Grondslag waarbij de vereniging is aangesloten.

Met Kerst en Pasen worden er wat afwijkende avonden georganiseerd die via de kerkradio XE "Kerkradio"  worden uitgezonden.

In samenwerking met de mannenvereniging wordt er één keer per jaar een gemeenteavond XE "Gemeenteavond"  georganiseerd. Daarbij worden ook verenigingen uit omliggende gemeenten uitgenodigd.

14 juni 2021: 20:00
Moderamen