De kerkenraad, is verantwoordelijk is voor het jeugdwerk. Zij vindt het belangrijk dat er voor iedere leeftijdsgroep een club of vereniging is. Binnen het jeugdwerk zijn naast de Catechese en de Zondagsschool de volgende clubs/verenigingen actief:

reflector

Vakantie Bijbel Week (VBW)

Zondagsschool "De Rank"  4 - 12
   Meisjesclub "Eljakim"  9 - 12

Jongensclub "De Onderzoekers"  9 - 12

Tienerclub "Onder Ons"  13 - 15

Open Jeugdwerk (OJW)  14 - 16

Jeugdvereniging "Maranatha"  16+

Regionaal Open Jeugdwerk (ROJ)  16+

Jongeren Ontmoetingsplek (JOP)

De data van de activiteiten worden steeds in het kerkblad vermeld.

De jeugdouderling onderhoudt nauwe contacten met de jeugd en de verantwoordelijke leidinggevenden. Hij is voorzitter van het Voorzittersoverleg Hervormd Jeugdwerk (VHJ). In het VHJ participeren de voorzitters van alle jeugdclubs en jeugdverenigingen.

Voorzitters worden na voordracht door de besturen benoemd door de kerkenraad. In geval van vacatures voor leidinggevenden wordt - voordat een gemeentelid gevraagd wordt de vacature te willen vervullen - overleg gevoerd met de jeugdouderling.

Het jeugdwerk wordt geadviseerd door en maakt gebruik van materiaal van de HGJB.