Zondagsschool "De Rank"

Alle kinderen van 4 tot en met 12 jaar, zijn van harte welkom op zondagmiddag om 14:30 uur in Elim. Op de zondagsschool wordt uit de Bijbel verteld en daarna is er tijd om iets te knutselen of een spel te doen.
Om 15:30 uur gaan we weer naar huis. Heb je ook zin om te komen?
Van harte welkom! En neem gerust een vriendje of vriendinnetje mee!

Ouders, misschien denkt u: zondagsschool is toch voor kinderen die niet met de Bijbel worden opgevoed? Zeker, zo is het wel begonnen. Maar het is ook belangrijk voor kinderen die thuis wel bij Gods Woord worden opgevoed.
Uit onderzoek is gebleken dat juist de kindertijd zo belangrijk is om kinderen kennis van het Woord van God in te prenten. Kennis die een leven lang meegaat. In de pubertijd is het moeilijker om jongeren te stimuleren om echt dingen te leren vanuit de Bijbel.
Daarom is het ons verlangen om juist in de kindertijd zoveel mogelijk kennis van Gods Woord mee te geven. Wij doen dit door vertellingen uit de Bijbel, door het aanleren van psalmen en Bijbelteksten. Als uw kind nog niet de zondagsschool bezoekt, overweeg uw keuze nog eens. We zijn blij met alle kinderen die komen en hopen op een trouwe opkomst.
Het zondagsschoolseizoen is van september tot eind april.
E-mail: Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.

 

 

Kerkgebouw
Talsmaweg 18
tel. 401521

 

Onderdeel van